Projekt 48 Timer i Haarby

Byfornyelsesgruppen under Haarby Lokalråd arbejder med at udvikle byens hovedgade. Igennem de næste 3-5 år skal hovedgaden gøres mere spændende og derigennem skabe liv og vækst til området. Ordet Liv er det ord som skaber en rød tråd igennem hele dette projekt.

Hovedgaden i Haarby skal i fremtiden være områdets udstillingsvindue. En ny kreativ og smuk hovedgade skal være med til, at få folk til at stoppe op. På hovedgaden skal der gøres opmærksom på, hvad området i og omkring Haarby har at byde på.

For at få et det bedste udgangspunkt til projektet, har vi lavet en rapport som hedder Algade i forandring. Denne rapport kan du læse under undermenuen Rapport om Algade.

I byfornyelsesgruppen har vi fokus på godt samarbejde. I den første tid har vi brugt alt vores energi på at finde de rigtige samarbejdspartnerer, og det er til fulde lykkedes. Vi har fra starten haft fokus på at vores succes afhænger af læring og godt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Projekt 48 timer har løftet lokalrådet og området og har givet os en fantastisk start på udvikling af Haarby.

 

Kontaktperson for gruppen: Jens Jakobsen TLF. 64731802 - tryk 2

Hvis du har spørgsmål eller ideer til gruppen, så er du meget velkommen til at sende en mail til jens@jakobsensfarver.dk